Baba Vanga a prezis ca Rusia lui Vladimir va deveni stapana lumii

0
O celebra prezicatoare din Bulgaria, cunoscuta drept Baba Vanga, anticipa inainte de 1996 evenimentele ce urmau sa aiba loc in Ucraina , sub forma unor catrene aidoma celor ale lui Nostradamus.

Astfel, asa cum noteaza portalul rusesc Esoreiter , Baba Vanga facuse atunci o afirmatie pe care nimeni n-a prea luat-o in serios sau poate n-a stiut s-o interpreteze. Ea spunea, de exemplu, ca “pamantul Crimeii se va departa de la malul sau si se va duce spre un alt mal”.

Dar asa-zisele preziceri mergeau mult mai departe cu sensurile lor ascunse si total neintelese la acea data.

Astfel, in catrenul urmator, a mai spus despre Crimeea ca: “Atunci cand se va desprinde de malul ei si se va duce la alte maluri, se vor cutremura pesterile de sub pamant si se vor prabusi muntii de la Soare-Apune, in timp ce alti munti se vor inalta cu semetie inspre Soare-Rasare”.

Si mai spune tot Baba Vanga in completare: “Va veni Sagetatorul care va sta douazeci si trei de ani si va nimici ceea ce statuse in picioare mai inainte, tot douazeci si trei de ani”.

In final, Baba Vanga face urmatoarea predictie destul de transparenta: “Nu exista nicio forta care sa poata lovi Rusia . Rusia va continua sa creasca si sa infloreasca in continuare. Iar daca destui oameni se vor topi ca gheata, unul va ramane intact. El se va numi Vladimir si va fi gloria Rusiei. Cu el, Rusia va matura tot raul din calea ei si va deveni stapana lumii”.

Portalul sustine ca prezicerile Babei Vanga au fost publicate la Moscova in 4 volume in anul 1999 si se mai gasesc in vanzare. Cum au fost consemnate cele prezise, ramane insa o enigma, intrucat, asa cum se stie, faimoasa Baba Vanga era oarba.

loading...
Share.
Connect!